KURSSIT JA ILMOITTAUTUMINEN

Kurssi-ilmoittautuminen tapahtuu NettiOpsussa https://nettiopsu.utu.fi (Kurssit -> Ilmoittautuminen –> Turun kauppakorkeakoulu -> Turun kauppakorkeakoulu, Porin yksikkö). Täältä aukeaa valikko, josta voi valita kursseja. Jos kurssissa on luento-opetuksen lisäksi harjoitusryhmä, täytyy siihen ilmoittautumisen yhteydessä samalla valita ryhmä. Ilmoittautuminen alkaa usein ilmoitettuna päivänä klo 8.00 ja ilmoittautumisessa kannattaa olla nopea, jotta pääsee kaikille haluamilleen kursseille. Lisäohjeita kurssi-ilmoittautumiseen löydät opinto-oppaasta.

TENTIT JA ILMOITTAUTUMINEN

Tentteihin ilmoittautuminen tapahtuu myös NettiOpsussa ( Tentit -> Ilmoittautuminen -> Turun kauppakorkeakoulu -> Turun kauppakorkeakoulu, Porin yksikkö). Tentteihin voi yleensä ilmoittautua jo samalla kun ilmoittautuu kursseille, mutta viimeistään tentti-ilmoittautumisen on tapahduttava vähintään viikkoa ennen tenttiä. Tentti-ilmoittautumisen voi myös poistaa NettiOpsusta (Tentit -> Peruminen), tämä on hyvä tehdä lisätyön välttämiseksi muille. Tenttikuulustelut alkavat aina ilmoitettuna tenttipäivänä klo 10.00. Myöhästyneet opiskelijat voivat mennä tenttisaliin muita häiritsemättä klo 10.20 asti. Turhaa myöhästelyä tulee välttää. Kuulustelut kestävät neljä tuntia aloitusajasta eli kuulustelu loppuu viimeistään klo 14.00

AKATEEMINEN VARTTI

Akateeminen vartti tarkoittaa yliopistomaailmassa sitä, että kaikki luennot ja harjoitustunnit alkavat aina varttia yli ellei ole toisin ilmoitettu. Joten vaikka lukujärjestykseen on merkitty 8-10 se tarkoittaa todellisuudessa klo 8.15- 9.45. Opetustunnista käytetään siis 45 minuuttia opetukseen ja 15 minuuttia taukoon. Yleensä opetustunnit pidetään kahtena peräkkäisenä tuntina eli yhteensä opetuksen kesto on 1,5h. Luennoitsija voi kuitenkin poiketa näistä perussäännöistä, mutta niistä ilmoitetaan kurssilla erikseen.

KIRJASTO

Porin yliopistokeskuksen kirjasto on kaikille avoin tieteellinen kirjasto yliopistokeskuksen ensimmäisessä kerroksessa (Pohjoisranta 11 C). Kirjastosta löytyy erikseen kurssikirjaosasto, joka on lainaustiskiltä katsottuna vasemmalla kulmassa. Kurssikirjoja löytyy kirjastosta melko hyvin, mutta kappaleita on muutamia. Varauksia voi tehdä netissä kirjaston sivuilta löytyvässä Tutcat- tai Volter- portaalissa, johon kirjaudutaan kirjastokortin numerolla. Siruton opiskelijakortti voi toimia myös kirjastokorttina. Kirjaston yhteydessä toimii myös hiljainen lukutila sekä ryhmätyöskentelytila, joita voi käyttää opiskelun tukena. Ryhmätyöskentelytila on opiskelijoiden käytössä myös kirjaston ollessa suljettu.

Aukioloajat 16.1.2017 alkaen ma-ti  10-16, ke 10-17.30, to 10-16, pe 10-15.
Henkilökunnan ruokatauko klo 12-12.30.

Yliopistokeskuksen opiskelijat ja henkilökunta voivat käyttää kirjaston tiloja ja laitteita vuorokauden ympäri omilla sähköavaimillaan. Tarkemmat tiedot rakennuksessa liikkumisesta ovien ollessa lukittuina löydät täältä.

Lisää tietoja kirjastosta löydät täältä.

TULOSTUS JA KOPIOINTI

Pointerin tilasta löytyy opiskelijoiden käytössä oleva kopio/tulostuskone, joka toimii kopiokorteilla. Kopiokortteja saa ostaa opiskelupalveluista. Myös ATK-luokassa on tulostin, jonka käyttö on mahdollista.