kampus
Porin Yliopistokeskus sijaitsee Kokemäenjoen rannalla kauniissa tiilirakennuksessa vanhan puuvillatehtaan tiloissa (Pohjoisranta 11 A 28100 Pori). Yliopistokeskus on kolmikerroksinen rakennus, jonka kaikissa kerroksissa on kauppakorkeakoulun opetusta, mutta eniten niitä on 1. ja 2. kerroksessa. Ensimmäisestä kerroksesta löytyy myös lähes kaikki tarpeelliset palvelut, joita opiskelija tarvitsee.

Opintotoimisto sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa joen puolella aivan käytävän päässä. Opintotoimistossa opiskelijat pystyvät hoitamaan opiskeluun liittyviä asioita, ostamaan opinto-oppaan tai käydä kysymässä mieltä askarruttavista asioista. Opintotoimisto on auki muutaman tunnin päivässä ja sen aukioloajat löytyvät toimiston ovesta.

Kirjasto löytyy opintotoimiston vierestä ja sieltä voi lainata kurssikirjoja ja lueskella. Kohdasta Opetuskäytännöt löytyy lisää tietoa kirjastosta.

Opiskelijapalvelut löytyvät ensimmäisestä kerroksesta pääaulasta. Opiskelijapalveluista voi noutaa opiskelijakortin, kalenterin, lainata kampusfillarin ja ostaa kopiokortin sekä lippuja eri tapahtumiin. Opiskelijapalveluiden tiloista löytyy kopiokone ja opettajien jakama kurssimateriaali.

Ravintola Sofia sijaitsee kauppakeskus Puuvillan puoleisessa päädyssä kampusrakennusta. Sofiassa opiskelijat ruokailevat päivittäin edulliseen opiskelijahintaan ja ruoka on todella maukasta. Opiskelija voi ostaa myös ruokalippuja opiskelijakorttia näyttämällä. Tarjolla on joka päivä monta erilaista pääruokaa, keittoa sekä salaattia. Sofian ruokalistan ja lisätietoja löydät osoitteesta http://www.amica.fi/ravintolasofia.

Kampuksen ulkopuolelta Porin opiskelijatalo Saikusta löytyy myös lounasmahdollisuus opiskelijahintaan. Saikku sijaitsee osoitteessa Antinkatu 7 ja on opiskelijoiden käytettävissä päivittäin. Lisätietoja Saikusta osoitteesta http://opiskelijatalo.fi/saikku.

Kampusalueella, sisäpihalla sijaitsee kahvila Cafe Solo, jossa voi esimerkiksi päivän aikana tai vapaa-ajalla käydä kahvittelemassa. Cafe Solo tarjoaa opiskelijoille edulliset hinnat niin kahveista, kaakaoista kuin pienistä välipaloistakin. Mukava ja tunnelmallinen paikka, jossa kannattaa käydä! Lisätietoja löytyy http://www.cafesolo.fi.