Pikalinkit Liity jäseneksi
3
February
2018
Työpaikkailmoitusten kategoriat: Asiakaspalvelu ja Opiskelun ohessa.
Asiakaspalvelija, 020202, Pori

Käy kurkkaamassa StaffPointin Facebook-sivuilla tunnelmia Turun 020202 Palvelusta, mistä lähetimme livelähetyksen perjantaina 26.1. klo 12!

Soittamalla numeroon 020202 suomalainen saa vastauksia kaikkeen. Hotellihuoneen varaus, taksin tilaus, ajo-ohjeet, soitto anopille? Kaikki hoituu – ja vaikka samassa puhelussa!

Etsimme asiakkaallemme 020202 Palvelulle

 

ASIAKASPALVELIJOITA

osa-aikaiseen tai kokoaikaiseen työhön. Työ sopii hyvin myös opiskelijalle: voit työskennellä lukukausien aikana opintojen ohella ja kesäkuukausina kokoaikaisesti tai 80 % työajalla. Asiakaspalvelumme toimii 24/7, joten työ on vuorotyötä.

Nollakakkosella viihtyvät erinomaisesti tekijänaiset ja -miehet, joilla on nopeat hoksottimet, hyvät keskustelutaidot ja palo asiakaspalveluun. Jos sytyt haasteista ja rakastat ratkaista asiakkaiden arjen pulmia, uskallat heittäytyä tilanteisiin etkä hätkähdä pienistä ja jos ajattelet myynnillisyyden olevan luonteva osa hyvää asiakaspalvelua, kuulostat sopivalta vahvistukselta porukkaamme.

Kurkkaa tunnelmia Nollakakkosen arjesta Instagramista @020202palvelu ja #02duunissa sekä kotisivuilta http://www.020202.fi/tyopaikat/.

Ei Nollakahta samanlaista päivää!

 

Edellytämme sinulta:

– täysi-ikäisyyttä

– sujuvaa suomen kielen taitoa sekä kykyä kommunikoida palvelutilanteissa myös ruotsiksi ja englanniksi

– mahdollisuutta tehdä vuorotyötä

– intoa ottaa haltuun erilaisia palvelukanavia ja kehittää asiakaspalvelutaitojasi monipuolisesti

Arvostamme aiempaa kokemusta asiakaspalvelu- tai myyntitehtävistä.

 

Tarjoamme sinulle:

– mahdollisuuden kehittyä tiedonhaun ammattilaiseksi ja monikanavaisen asiakaspalvelun huippuosaajaksi

– kannustinjärjestelmän, joka palkitsee laadukkaasti tehdystä työstä

– joustavan työn, joka sopii hienosti esimerkiksi opiskelijalle

– joukon energisiä, iloisia ja osaavia työkavereita ympärillesi

 

Kiinnostuitko?

Jos innostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti:

https://www.staffpoint.fi/avoimet-tyopaikat/pori/asiakaspalvelija-020202-pori-23243

Mikäli etenet rekrytoinnissa, seuraava haastatteluvaihe on videohaastattelu. Tulet saamaan siihen erillisen kutsun sähköpostiisi, joten pysy tarkkana. Videohaastatteluiden perusteella teemme päätökset henkilökohtaisista haastatteluista, jotka pyrimme tekemään mahdollisimman pian. Työt alkavat perehdytyksellä sopimuksen mukaan alkuvuoden 2018 aikana.

Kiinnostuitko, mutta kaipaat lisätietoa?

Lähetimme perjantaina 26.1. klo 12 live-lähetyksen Turun 020202 Palvelusta ja lähetys taltioitiin StaffPointin Facebook-sivuille (https://www.facebook.com/staffpointsuomi/), eli voit käydä katsomassa sen myös myöhemmin!

StaffPoint yhdessä 020202 Palvelun kanssa on mukana Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa.

 

Lisätietoja:

Sanna Apiainen

Rekrytointikonsultti, Toimisto

StaffPoint Oy

044 786 6120, 0207 206 505

sanna.apiainen@staffpoint.fi, www.staffpoint.fi

 

020202 tarjoaa suomalaisille vastauksia nopeasti – puhelimessa, tekstiviestillä ja mobiilissa. Se on alansa tunnetuin brändi ja toistuvasti Suomen parhaaksi valittu puhelinpalvelu. 020202:een kuuluu myös 02 Pro, joka hoitaa satojen eri kokoisten yritysten asiakaspalvelua ja myyntiä chatissa, puhelimessa, sähköpostitse ja sosiaalisessa mediassa. 020202 työllistää yli 250 ihmistä Helsingissä, Turussa ja Porissa ja on osa Fonecta-konsernia.