Pikalinkit Liity jäseneksi
22
January
2019
Työpaikkailmoitusten kategoriat: Harjoittelupaikka.
Taloushallinnon harjoittelijaksi Helsinkiin!

Hei tulevaisuuden asiantuntija!

 

KPMG on mukana Suomen Mentoreiden organisoimassa Tehdään töitä 2019 -kampanjassa. Trainee-ohjelma on suunnattu valmistumassa oleville ja vastavalmistuneille korkeakoulutetuille nuorille.

 

TAVOITTEENA MENESTYS? Hae meille taloushallinnon harjoittelijaksi Helsinkiin!

 

Oletko…

opintojen loppuvaiheessa oleva tai jo valmistunut tradenomi/KTM, kirjanpitoon tai laskentaan suuntautunut? Innokas omaksumaan uutta tietoa, sosiaalinen ja toiminnassasi oma-aloitteinen sekä joustava? Sinulla on analyyttinen päättelykyky ja kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi?

 

Jos vastauksesi on kyllä, sovellut porukkaamme mainiosti! Arvostamme aikaisempaa työkokemusta tarkkuutta vaativista toimistotehtävistä ja Excel-osaamista. Katso alta tarkemmat hakuohjeet ja kerro meille tarinasi!

 

Miksi meille?

Osaamisesi kehittäminen on meille tärkeää ja haluamme tukea tavoitteitasi tarjoamalla haastavia ja mielenkiintoisia työtehtäviä. Tulet tukemaan laskutustiimiämme arjen pyörityksessä sekä avustamaan erilaisissa projektinhallinnan ja laskutuksen tehtävissä. Tehtäviisi kuuluu mm. toiminnanohjausjärjestelmän käyttöä, erilaisten perustietojen päivitystä ja raportoinnissa avustamista. Perehdytyksen edettyä tehtävät laajenevat myös asiakaslaskutukseen. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden laskutustiimiläisten kanssa ja saat arvokasta työkokemusta asiantuntijaorganisaation taloushallinnon palveluista.

 

Tarjoamme loistavat puitteet työnteolle viihtyisissä toimitiloissa Töölönlahdenkadulla ja mahdollisuuden osallistua virkistystoimintaamme. Koko harjoittelun ajaksi sinulle on nimetty KPMG-kummi, joka auttaa kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä.

 

Harjoittelu on palkallinen määräaikainen työsuhde (6-8 kk). Työ on kokopäiväistä ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Suomen Mentoritjärjestää kaikille trainee-ohjelmaan valituille kick-off -tilaisuuden ja mahdollisuuksia verkostoitua muiden harjoittelijoiden kanssa.

 

Kerro meille tarinasi!

Täytä hakemus osoitteessa www.kpmg.fi/rekryviimeistään 10.2.Liitäthän mukaan hakemuskirjeesi ja ansioluettelosi lisäksi myös viimeisimmän opintorekisteriotteesi/tutkintotodistuksesi.Toiminopeasti, sillä kutsumme sinut tapaamaan meitä mahdollisesti jo hakuaikana.Controllerimme Sari Breucha, puh. 020 7603754. kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja KPMG:stä työnantajana.

 

Odotamme innolla hakemustasi!

 

KPMG on maailmanlaajuinen asiantuntijayritysten verkosto, joka tarjoaa tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvontapalveluita. KPMG-verkoston jäsenyritykset ovat Sveitsissä rekisteröidyn KPMG International Cooperativen (”KPMG International”) jäseniä. Jokainen jäsenyritys on juridisesti itsenäinen ja erillinen yhteisö. KPMG:n jäsenyritysten verkosto toimii 207 000 henkilön voimin 154 maassa ympäri maailmaa. Suomessa ja Virossa palveluksessamme on yhteensä yli 1400 henkilöä. Toimimme lähellä asiakastamme 22 paikkakunnalla Suomessa ja kahdella Virossa.

15
January
2019
Työpaikkailmoitusten kategoriat: Harjoittelupaikka.
Harjoittelija QRM-tiimiin

Quality & Risk Management (QRM) on KPMG:n sisäinen laatu- ja riskienhallintayksikkö, jonka tehtävänä on ohjeistaa, avustaa ja valvoa asiakastoimeksiantojen laatuun, riskienhallintaan ja riippumattomuuteen liittyvissä kysymyksissä. Yksikössä työskentelee 14 henkilöä.

Etsimme QRM-tiimimme vahvistukseksi

Harjoittelijaa

tukemaan tiimiämme arjen juoksevien töiden pyörittämisessä. Saat näköalapaikan suuren asiantuntijaorganisaation toimintaan ja pääset oppimaan laadun- ja riskienhallinnan perusteita.

Harjoittelijan tehtävässä toimit tiiviisti osana tiimiä ja avustat asiantuntijoita erilaisissa tehtävissä. Työnkuvaan sisältyy mm:

  • erilaisten riskienhallinnan prosessien tukemista, kuten tietojen keräämistä ja tietokantojen ylläpitoa
  • selvitysten ja yhteenvetojen tekemistä

Odotamme sinulta

soveltuvaa korkeakoulutaustaa ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Voit olla opintojesi loppuvaiheessa tai juuri valmistunut. Sinulla on hyvät organisointikyvyt ja viihdyt nopeatempoisessa ympäristössä. Osaat priorisoida ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Otat haasteet rohkeasti vastaan ja suoriudut töistäsi tarkasti ja täsmällisesti unohtamatta kokonaiskuvaa. Hallitset Office-ohjelmat erityisesti Excelin osalta. Sujuvat vuorovaikutustaitosi jäävät positiivisesti mieleen ja pystyt tuottamaan erinomaista tekstiä sekä suomeksi että englanniksi.

Tarjoamme sinulle

Uskomme, että riittävä vastuu ja toisaalta myös vapaus motivoivat parhaiten ihmisiä työssään. Haasteellisten ja mielekkäiden tehtävien lisäksi meillä innostutaan yhdessä tekemisestä ja loistavasta yhteishengestä. KPMG-talo sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Harjoittelu on palkallinen määräaikainen työsuhde (3-5 kk) ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työ on osa-aikainen, 2-3 pv/viikko, ja sopii hyvin tehtäväksi esim. opintojen ohessa. Työajoista voimme sopia joustavasti sinun tilanteesi mukaan.

Kiinnostuitko?

Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi. Jätä CV:si ja hakemuksesi osoitteessa www.kpmg.fi/rekryviimeistään 27.1.2019. Kutsumme potentiaalisia hakijoita haastatteluun jo ennen hakuajan umpeutumista, joten toimithan nopeasti! Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella osoitteesta recruitment@kpmg.fi.